Op zoek naar een airco installatie in Tilburg?

Voor een simpele en effectieve manier om u woning koel te houden in de zomer hoeft u niet ver te zoeken, een airco is namelijk een perfecte oplossing. Een airco installatie is voorzien van een binnen-unit en buiten-unit, waardoor warme lucht door de binnen-unit wordt aangetrokken en via de buiten-unit kan worden afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat uw huis altijd een aangename en comfortabele binnentemperatuur heeft. Dus bent u op zoek naar een airco in Tilburg? Dan moet u bij Airco Installatie Best zijn, dé specialist op het gebied van aircosystemen. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve apparatuur en we verzorgen naast het professioneel plaatsen ook het onderhoud van uw nieuwe airco.

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is niet anders voor een airco. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen dat u jarenlang plezier hebt aan uw product. Storing? Bel ons en we komen langs!

Airco Installatie Best

Airco: verkoeling en verwarming in één

Wilt u graag een airco installatie in Tilburg? Bij een airco installatie denken de meeste mensen aan een apparaat om een woning te verkoelen tijdens de warme zomermaanden. Dat is uiteraard één van de mogelijkheden, maar een airco kan nog meer. Want de airco’s van tegenwoordig kunnen ook ingezet worden als warmtebron om uw huis juist te verwarmen. Het koelproces wordt in dit geval omgedraaid, dus in plaats van warme lucht door de buiten-unit komt er nu aangename warme lucht via de binnen-unit de ruimte in. Het voordeel hiervan is dat u geen verwarming hoeft aan te zetten en hiermee dus energie bespaard. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een airco in uw woning in Tilburg? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij komen graag langs voor professioneel advies.

Airco kopen en onderhoud in Tilburg

Heeft u de keuze gemaakt om een airco te kopen in Tilburg? Om ervoor te zorgen dat uw jarenlang plezier heeft van uw airco, is het belangrijk dat deze van periodiek onderhoud wordt voorzien. Op deze manier wordt de levensduur van uw airco verlengd. Dit onderhoud bestaat o.a. uit het reinigen van de binnen-unit en buiten-unit, algemene controle op de werking van het airco systeem en het bijvullen van het koelmiddel. U kunt Airco Installatie Best altijd inschakelen om ervoor te zorgen dat uw airco in topconditie blijft. Wilt u meer weten over airco’s in Tilburg? Neem dan telefonisch contact met op via 06 34 23 39 00 of stuur een e-mail om een afspraak in te plannen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.