Skip to main content

Op zoek naar een airco installatie in Oisterwijk?

Een handige en simpele manier om uw huis te verkoelen in de zomer is door een airco installatie aan te schaffen. Een goede airco is namelijk uitgerust met een binnen-unit en buiten-unit, waardoor warme lucht wordt aangetrokken en via de buiten-unit kan worden afgevoerd. De koele lucht wordt vervolgens gerealiseerd met behulp van een koelmiddel, waardoor uw woning tijdens de zomermaanden altijd een aangename en comfortabele binnentemperatuur heeft.

Hét bedrijf om de installatie van uw nieuwe airco te regelen is Airco Installatie Best. Wij zijn specialist in het plaatsen en onderhouden van aircosystemen in Oisterwijk en omgeving. Er wordt uitsluitend gewerkt met apparatuur van de hoogste kwaliteit en onze airco’s zijn zowel laag in energieverbruik als in geluidsniveau. Dus bent u op zoek naar een airco in Oisterwijk? Dan moet u bij Airco Installatie Best zijn.

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is niet anders voor een airco. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen dat u jarenlang plezier hebt aan uw product. Storing? Bel ons en we komen langs!

Airco Installatie Best

Een airco om te verkoelen én te verwarmen

Een misvatting van airco’s is dat deze alleen geschikt is om de woning te koelen. Dit is uiteraard is één van de mogelijkheden, maar tegenwoordig zijn airco’s ook geschikt om uw woning juist te verwarmen. Door het koelproces om te draaien komt er via de binnen-unit van de airco juist warme lucht naar binnen en wordt de airco een warmtebron. Hiermee bespaar je ook nog eens energie, want de verwarming hoeft niet aan waardoor u geen gas gebruikt.

Een airco is dus het hele jaar door te gebruiken voor een aangenaam binnenklimaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een airco in uw woning in Oisterwijk? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij kijken graag met u mee.

Airco kopen en onderhoud in Oisterwijk

Heeft u een geschikte airco gevonden? Dan is het belangrijk dat deze periodiek onderhouden wordt om de levensduur van uw nieuwe airco te verlengen. Bij het onderhoud van de airco installatie kunt u denken aan de algemene controle op de werking van de airco, maar ook het reinigen van de binnen- en buiten-unit en het bijvullen van het koelminder. Airco Installatie Best zorgt er op deze manier voor dat uw airco altijd in topconditie blijft en u er jarenlang profijt van heeft. Wilt u meer weten over airco’s in Oisterwijk? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 34 23 39 00 of stuur een e-mail om een afspraak in te plannen.