Skip to main content

Verkoeling én verwarming met een airco installatie

Een ventilator werkt prima als tijdelijke verkoeling in de zomermaanden. Maar bij langdurig hoge temperaturen is uw huis hier niet voldoende mee te koelen. Een airco installatie is dan de perfecte oplossing. Want met een airco wordt de warme lucht in uw huis echt afgevoerd en u krijgt er koele lucht voor terug. Op deze manier blijft het binnen een aangename temperatuur.  Maar wist u dat een airco installatie ook prima werkt als warmtebron?

Het is een zuiniger en goedkoper alternatief dan een verwarming aanzetten in de winter. Dus bent u op zoek naar een airco in Boxtel? Dan moet u bij Airco Installatie Best zijn, om de binnentemperatuur van uw woning het hele jaar door eenvoudig te kunnen reguleren.

Elk apparaat heeft onderhoud nodig en dit is niet anders voor een airco. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen dat u jarenlang plezier hebt aan uw product. Storing? Bel ons en we komen langs!

Airco Installatie Best

Welk soort airco kiest u?

Airco Installatie Best is dé specialist als het op airco installatie in Boxtel en omgeving aankomt. Iedere woning is natuurlijk anders, waardoor er specifiek gekeken moet worden naar een airco die past bij uw huis en wensen. Wanneer u bij ons een afspraak maakt, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden in uw woning te bekijken en u te adviseren over de juiste airco installatie in Boxtel. Alle airco’s in ons assortiment zijn van topmerken en zijn zowel laag in energieverbruik als in geluidsniveau. Daarnaast ontvangt u standaard vijf jaar fabrieksgarantie en kunt u ons ook inschakelen voor het periodieke onderhoud van uw nieuwe airco. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan en wij kijken graag met u mee.

Een airco kopen in Boxtel bij Airco Installatie Best

Naast het verkopen, installeren en onderhouden van airco’s kunt u ons ook inschakelen voor deskundig advies. Alleen op deze manier weet u zeker dat u een airco koopt die geschikt is voor uw woning. Wij installeren de binnen-unit en buiten-unit zodat u er hierna geen omkijken meer naar heeft. Het enige wat u hierna hoeft te doen is de gewenste temperatuur in te stellen. Wilt u meer weten over airco installatie in Boxtel? Vul dan het contactformulier in, neem telefonisch contact met ons op via 06 34 23 39 00 of stuur een  e-mail voor een afspraak. We vertellen u graag over de mogelijkheden van een airco bij u thuis.